google-site-verification=Zw2gv4l28gIkOdKLm7hxlQ3ICO15bqep7SduYTK1PSA
top of page

Tour de Bruxelles

Maak kennis met ons nieuwste project: Tour de Bruxelles!

Geïnspireerd op een idee van Ariadne Warmoes 

Tour de watte?!

 

Met financiële steun van Brussels International en in samenwerking met VIA Don Bosco organiseren we het project Tour de Bruxelles: een participatief jongerenproject rond het thema ongelijkheid in Brussel.

 

Dit traject begint met een heuse wandeltocht met stafkaart en kaarthoekmeter, doorheen de schoonste stad van ‘t  land! We gaan op bezoek bij verschillende organisaties die allemaal het thema ongelijkheid op de één of andere manier op de kaart zetten. Jongeren krijgen bij aanvang van het spel een woordje uitleg en een begeleidende bundel. Daarmee ontcijferen ze codes om de volgende organisatie te vinden. Daar zijn opnieuw filmpjes en opdrachten over het thema ongelijkheid in de breedste zin van het woord (discriminatie, racisme, genderongelijkheid enz.)

Vervolgens organiseren we een Kick-off moment met terugblik op het spel én vooruitblik op het vervolgtraject rond ongelijkheid.

Maar we beginnen met het begin: goesting om je op een plezante manier te verdiepen in het thema ongelijkheid? Schrijf je dan als de bliksem in met jouw groep (minimum 8 personen)

vector-electric-lightning-bolt.webp
tourdebruxelles.png

Meer Info?

02.527.91.94
daphne[at]globelink.be
nele[at]globelink.be

TEAM-17.jpg
TEAM-7.jpg
bottom of page