google-site-verification=Zw2gv4l28gIkOdKLm7hxlQ3ICO15bqep7SduYTK1PSA
 

KRAS Deluxe

Het puntje van een scherpe pen is `t felste wapen dat ik ken! Ben je geïnteresseerd in mondiale thematieken? Schrijf je graag over thema’s die ertoe doen? Heb je vooral heel veel zin om samen met andere jongeren het KRAS-thema van volgend jaar uit te werken? Dan ben je bij De Auteurs aan het juiste adres! We bedenken discussievragen, gaan op onderzoek bij bedrijven en organisaties die ons input geven en proberen een kwalitatieve map te schrijven. Jongeren van de derde graad gebruiken deze map het jaar nadien als instrument om zich te verdiepen in dit specifieke KRAS-thema. 

De Auteurs

29983704_1840577249568186_72138739044253
TEAM-7.jpg

Plenum (b)XL 2023, de grootste jongerenconferentie ooit, de grote slotdag van KRAS, wordt voor, maar ook door jongeren georganiseerd. Dat is het uitgangspunt van de Plenum-crew. (1000 mensen; jongeren, experts, politici, pers,... dat kunnen we niet zonder jou aan!) Je leidt niet alleen de dag zelf in goede (acht)banen, maar helpt bijvoorbeeld ook met het mailen... van politici, experts en bezoekers! Of je zit een commissie voor of zelfs de plenaire zitting! Je helpt als onthaalmedewerker aan de balie of bij de ontvangst van politici en experts. Als je wil voorzitten moet je zeker 3 sessies aanwezig zijn om goed voorbereid te zijn. 

Plenum Crew

IMG_2322.JPG
Lore website.png

lore[at]globelink.be

600 jongeren, 36 aanbevelingen voor de (inter-)nationale politiek, die mogen niet onbenut blijven, breinstorm mee over wat we allemaal met dé mening van de jongeren kunnen doen na Plenum (b)XL 2023? Een exclusief debat met politici en experts over de aanbevelingen van 600 jongeren? Een voorstelling op de Vlaamse Jeugdraad? Een onverwachte creatieve actie op straat?... Dat beslissen jullie zelf! Want de mening van jongeren is en blijft belangrijk!!!

De Megafoon

IMG_2530.JPG
TEAM-1.jpg

Een scherpe pen? Een arendsoog voor cadrage en filters? De scherpste BartSchols-vragen voor een interview? Meer influencing dan Ariana Grandé? We zoeken fotografen, interviewers en  sociale media experts voor,  tijdens en of na het Plenum (b)XL 2023 - de grootste jongerenconferentie die de mening van KRASsers in de kijker zetten. Op Plenum (b)XL zijn jullie de hotspot van de dag die de buitenwereld bestookt met meningen van KRASsers, opmerkingen van politici, foto's van het geheel én zoveel meer. Hoe jullie dit doen, beslissen jullie zelf.

De Persploeg

7O1A7868.jpg
TEAM-17.jpg