google-site-verification=Zw2gv4l28gIkOdKLm7hxlQ3ICO15bqep7SduYTK1PSA
top of page
Over ons

Over ons

Jeugddienst Globelink is een erkende, landelijke jeugddienst

die samen met jongeren in de vrije tijd projecten op poten

zet vanuit een mondiale, duurzame invalshoek. 

Jeugddienst Globelink daagt jongeren uit om te streven naar een duurzame, solidaire en rechtvaardige wereld. We ontwikkelen bij hen kracht, kennis en goesting om bewuste keuzes te kunnen maken en deze actief uit te dragen.

Vertrekken vanuit de kracht van jongeren en inzetten op Educatie voor Duurzame Ontwikkeling is onze bijdrage in het realiseren van een duurzame, solidaire en rechtvaardige wereld. Jeugddienst Globelink kijkt met een positieve en genuanceerde blik naar de toekomst en de wereld.

Jongeren zijn onze belangrijkste partners en dragen verantwoordelijkheid in het beleid en de werking van jeugddienst Globelink. Hun mening is belangrijk en doet er toe.

Onze plannen voor 2022-2025? Deze kan je hier lezen in onze Beleidsnota.

Onze jaarrekeningen worden jaarlijks publiek gepubliceerd bij de NBB. Je kan ze via deze zoekfunctie makkelijk opzoeken en raadplegen.

koe_bewerkt.jpg
VGC.png
verbeelding werkt.png
111111_logo_oranje_webtag_RGB.png

Globelink vzw

02.527.91.94 // globelink[at]globelink.be

Onderwijsstraat 126B

1070 Anderlecht

Ondernemingsnummer: 0469394678

Nederlandstalige Ondernemingsrechtbank Brussel / RPR

Team

Voor KRAS en The Road To Glasgow werken we samen met 11 11 11 die ons zowel thematisch als financieel mee ondersteunen om deze projecten

waar te maken.

Ons team

Geniaal bestuur

Globelink vertrekt vanuit de kracht van jongeren. In onze projecten én in de structuren van onze organisatie: het Bestuursorgaan, de Algemene Vergadering en de Stuurgroep. Jong bestuurlijk enthousiasme aan het roer van onze organisatie.

 

Heb je zin om mee een rol te spelen binnen Globelink? Op maat van jouw talenten en interesses? Laat het weten via geniaal@globelink.be. Dan bekijken we samen hoe en wat.  Bel je liever? -> 02-527 91 94.

Een overzicht van mogelijke engagementen

Galerij
bottom of page