google-site-verification=Zw2gv4l28gIkOdKLm7hxlQ3ICO15bqep7SduYTK1PSA

Plenum (b)XL- ONLINE

Het Jong Besluit: Macht

Update 15/04/2020:

Plenum (b)XL kan voor het eerst in zijn geschiedenis niet doorgaan in zijn normale vorm. MAAR we bieden jullie een online versie aan. 

Vanaf maandag 20 april start de #CoronaKlimaatWeek

KRASsers krijgen de kans om:

1. creatief aan de slag te gaan rond het klimaat op ons forum

2. elkaar digitaal uit te dagen op discussievragen op ons forum

3. live in debat te gaan met andere KRASsers vanuit geheel Vlaanderen en Brussel (via zoom)

Alles is te vinden op: www.globelink.be/forum

Na deze volledige CoronaKlimaatWeek gaan we met jullie meningen, acties, creaties, aanbevelingen aan de slag én verspreiden ze de wijde wereld in!

Omdat we jullie een debat in het Vlaams Parlement, de Senaat én de Kamer samen met politici en experts niet willen onthouden hebben we dit verzet naar vrijdag 30 oktober 2020. Daarop zijn alle KRASsers van dit schooljaar welkom (ook de huidige 6de jaars). 

Een geweldig KRASjaar eindigt dit jaar (uitzonderlijk) voor alle 600 KRASsers op Plenum (b)XL in Brussel op vrijdag 30 OKTOBER 2020. Daar nemen alle KRASsers uit 22 KRASgroepen het Vlaams Parlement, de Kamer en de Senaat voor 1 dag over. Ze kunnen hun zegje doen over het KRASthema KLIMAAT tegenover politici en experten én formuleren beleidsaanbevelingen voor de politici op Vlaams, Federaal en Europees niveau.

In 2019-2020 zullen de leerlingen discussiëren over het politieke, economische en sociale luik van het thema KLIMAAT samen met verscheidene politici en experts.

Hieronder vind je het jong besluit van 2019.

© 2020 by Globelink

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon